Abonnementsartikel

Chefredaktør Rasmus Dalsgaard gør status ét år efter pressemødet, der indledte minkskandalen - og han giver et bud på Mette Frederiksens motiv til at slette sine spor.

KOMMENTAR: I dag, den 4. november 2021, er det nøjagtigt et år siden, Mette Frederiksen offentliggjorde, at regeringen havde besluttet at aflive alle mink i Danmark. Og dermed er det også et år siden, Maskinbladet som det første medie - mens pressemødet stadig var i gang - skarpt kritiserede beslutningen i en lederartikel. Teksten blev skrevet hurtigt, men de efterfølgende begivenheder viste, at den ramte ret præcist.

I de efterfølgende dage foldede ulovlighederne sig ud for øjnene af os i form af politi- og militærindsats, mens det efterhånden gik op for flere og flere, at beslutningen manglede lovhjemmel til aflivningen af alle mink i raske besætninger i områder, som slet ikke var ramt af corona.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.