sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

En varevogn til når du lige står og mangler den

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Med de mange udfordringer og hårde opgaver, der kan være forbundet med arbejdet, skal uforudsete transportproblemer ikke være endnu en byrde på skuldrene. Derfor har vi gjort det muligt for dig nemt og overskueligt, at kunne leje en varevogn hos Oscar Biludlejning. På den måde kan du billigt få transporteret dine ting fra sted til sted. Så uanset om du står og bakser med en firmabil, der er brudt sammen eller mangler et køretøj til at få flyttet de mange kasser, der fylder på lageret, så har du mulighed for at leje en varevogn nemt og billigt.

Varevogne i alle størrelser

Vi vil gerne gøre det så nemt for vores kunder som muligt, og derfor har vi også forsøgt at være tilstede i nærheden af dig ved at have 120 afdelinger jævnt fordelt rundt omkring i hele landet. Udvalget af varevogne varierer fra afdeling til afdeling. Du kan ved at udfylde oplysninger med ønske om by og lejeperiode se en oversigt over de varevogne, der matcher dine ønsker. Om du har behov for en mindre varevogn, som eksempelvis en VW Touran eller de ting du skal have flyttet kræver en del mere plads, så dit behov måske bedre passer til en Peugeot Boxer, eller en varevogn med rumplads derimellem, så har vi varevogne derefter. Skulle det ske, at du har behov for endnu mere plads, end hvad en varevogn kan give dig, har du også mulighed for at leje en flyttebil hos os. Præcis ligesom vi har varevogne i forskellige størrelser, gælder det samme for vores flyttebiler.

Leje med mange fordele

Uanset om du måtte leje en varevogn, flyttebil eller en personbil får du altid 100 km inkl. i lejen pr. lejedag. Som en fordel udover dette, har vi også sørget for at der i lejen er inkluderet ansvars- og kaskoforsikring, så du ikke oplever skjulte overraskelser forbundet med din leje hos os. Det er endvidere muligt at tilkøbe en selvrisikonedsættende forsikring til kaskoforsikringen, så din selvrisiko i forbindelse med skader er væsentlig mindre, hvis uheldet skulle være ude. Hvis dagsleje ikke er nok, men du derimod har behov for at leje en varevogn for en længere periode, er dette muligt med Oscar Bilabonnement, der er langtidsudlejning af varevogne. Gennem denne form for leje betaler du en fast månedlig pris, du binder dig kun for en måned ad gangen og så er prisen meget lavere, end når der lejes på dagsbasis.