Lyt til artiklen:

TBS Maskinpower får distributionen af Fendt på Fyn

00:00
Hastighed: ???x
04:06

Fra og med 1/1-2022 skifter ansvaret for distributionen af Fendt på Fyn fra Heden Maskinforretning A/S til TBS Maskinpower ApS, som et led i den strategiske udvikling, hvor AGCO ønsker forhandlingen af deres mærker Massey Ferguson og Fendt adskilt og samlet i specialiserede kompetencecentre for at matche kundernes stigende krav om dedikeret service- og salgsrådgivning.

Det skriver AGCO i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Overdragelse af Fendt distributionen fra Heden Maskinforretning til TBS Maskinpower er et meget vigtigt skridt for udviklingen af såvel Massey Ferguson, som Fendt på Fyn, siger Christian Devantier, der er ansvarlig for AGCO´s distributionsstrategi og forhandlerudvikling.

Han fortsætter:

- Der sker naturligvis ikke så store ændringer i distributionsnettet uden at AGCO har været med på sidelinjen og det er positivt, når de involverede maskinforretninger kan forhandle sig frem til fornuftige løsninger, der tilmed sikrer muligheden for kontinuitet på mandskabssiden.

- Jeg ser positivt på fremtiden med det nye set-up, for det er seriøse firmaer, der tager hånd om to af vores mærker og er glad for, at vores samarbejdspartner igennem mange år, Heden Maskinforretning, fremover vil fokusere på og styrke distributionen af Massey Ferguson på Fyn.

Heden Maskinforretning A/S fortsætter og optimerer indsatsen omkring Massey Ferguson

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Heden Maskinforretning, som følge af, at AGCO ønsker at fuldføre deres strategi om at distribuere sine mærker gennem eksklusive forhandlere, ikke længere indgår i de fremtidige planer om distribution af Fendt på Fyn siger maskinhandler Lars S. Kristiansen, Heden Maskinforretning A/S.

- Et farvel til Fendt betyder samtidig, at vi desværre kommer til at tage afsked med enkelte af vores trofaste medarbejdere, som har haft deres fokusområde på Fendt-produkterne. Disse medarbejdere vil få tilbudt job hos TBS. Selv om vi er skuffet over AGCO's beslutning, har vi lavet en fornuftig aftale med TBS Maskinpower ApS og Fendt. Vi har haft forhandlingen af Massey Ferguson i mere end 50 år. Gennem årene har vi etableret mange og lange gode relationer med kunder, både med traktorer og høstmaskiner og vi vil naturligvis fortsætte og optimerer indsatsen omkring Massey Ferguson i vores afdelinger i Heden og Stevning, så vi sammen kommer til at stå endnu stærkere på markedet i fremtiden og samtidig styrke vores voksende forretningsområde inden for salg og service af have/park maskiner, lyder det fra Lars S. Kristensen.

TBS Maskinpower etablerer sig på Fyn

Formelt overtager TBS Fendt-forhandlingen pr. 1/1-2022 og etablerer samtidig en service- og salgsafdeling i andre fysiske rammer på Fyn. TBS overtager også forpligtelserne overfor de medarbejdere fra Heden Maskinforretning, der arbejder dedikeret med Fendt. Den jyske Fendt-specialist håber, at de takker ja til at fortsætte med at arbejde med Fendt.

Rent fysisk etablerer TBS det nye service- og salgscenter i Tommerup og yderligere et serviceværksted i Ørbæk. Det hænger sammen med, at TBS Maskinpower har købt driftsselskabet John Madsen A/S, maskinforretningens bygninger i Tommerup og lejet John Madsens faciliteter i Ørbæk.

Adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower er glad for, at det er lykkedes at lande aftalerne med både Heden Maskinforretning A/S og John Madsen A/S, så firmaet kan påbegynde arbejdet med Fendt på Fyn i det nye år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har arbejdet på at finde en konstruktiv løsning for at overtage Fendt-forhandlingen, etablere gode, centralt placerede fysiske rammer og ikke mindst samle et godt team, så vi kan servicere Fyns Fendt-kunder godt lige fra dag et.

Hvis alt går, som han håber, fortsætter Fendt-teamet fra Heden Maskinforretning med TBS som arbejdsgiver, og teamene hos John Madsen A/S i Tommerup og Ørbæk er også sikret ansættelse. John Madsen har sagt ja til at stå i spidsen for firmaet, der fortsat vil blive drevet under navnet John Madsen A/S og indeholde de samme aktiviteter som hidtil suppleret med Fendt service- og salg.