Lyt til artiklen:

Ziegler dropper importørleddet til Danmark

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Efterspørgslen efter pålidelige landbrugsmaskiner er stigende. Ziegler GmbH fra Pöttmes i Bayern, har erkendt dette og er derfor pr. 1. november repræsenteret i landet med sin egen dansk salgsmedarbejder, skriver Ziegler i en pressemeddelelse.

- Danmark er ekstremt interessant og har et højt omsætningsmarked for os, og derfor imødekommer vi gerne de danske kunders stigende interesse for vores maskiner. Så vi ville have en dansk kontaktperson på stedet, forklarer Josef Ziegler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med øjeblikkelig virkning overtager Allan Kristiansen denne opgave og distributionen af Zieglers produktportefølje for Danmark.

Begyndende med Ziegler-produktet "Harvesting", med raps-udstyr, pickup-borde, solsikke- og soja-skærebord, majsplukkere, samt Ziegler's øvrige enheder, med et sortiment på over 380 modeller.

- Ziegler jordbearbejdningsprodukter som discharver, dybdeharver, fjedertandsharver, øko-strigler, Cambridge-tromler samt meget mere, er der i Danmark stor efterspørgsel på, siger Allan Kristiansen.

Hele ZIEGLER fabrikkens ansatte ser frem til samarbejdet og ønsker Allan Kristiansen held og lykke.

Den nuværende importør John Madsen opsiges som importør pr. 1. januar 2022. Allan Kristiansen er allerede nu igang med at opbygge et forhandlernetværk i Danmark, der vil blive præsenteret i starten af 2022.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ziehler GmbH vil være at finde på Agritechnica, samt flere danske messer i 2022.

rich-media-3
Ziegler vil vise produkter frem på Agritechnica, samt flere danske messer i 2022. Pressefoto: Ziegler.