Lyt til artiklen:

New Holland klar med ny T5 Stage-serie

00:00
Hastighed: ???x
05:31

New Holland lancerer T5 Utility Stage V og T5 Electro Command Stage V traktorserier med opgraderet ydelse.

De alsidige traktorer får nu højere ydelse i en kompakt størrelse med en ny 4-cylindret motor med større slagvolumen, og de lever samtidig op til Stage V emissionskravene med den kompakte Hi-eSCR2 efterbehandlingsløsning, skriver New Holland i en pressemeddelelse.

De nye T5 traktorer fra 80 til 120 hk dækker segmentet med alsidige traktorer til flere formål. De har en ny og forbedret 4-cylindret motor med forøget slagvolumen på 3.6 liter, der har høj ydelse og stort drejningsmoment.

Endvidere opnås maks. drejningsmoment ved et lavere omdrejningstal (1300 o/min), hvilket forbedrer motorens belastningsrespons.

Stage V-kravene opfyldes med den patenterede kompakte Hi-eSCR2 løsning udviklet af FPT Industrial. Dette system integrerer en dieseloxideringskatalysator (DOC), et partikelfiltreringssystem samt selektiv katalytisk reduktion (SCR) i et enkelt element.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

En lav grad af recirkulation af udstødningsgas (under 10%) giver optimeret forbrænding og et mindre SCR-element. Alle disse efterbehandlingskomponenter er samlet i en enkelt kompakt pakke placeret under traktorens motorhjelm, hvilket giver et rigtig godt udsyn og stor manøvredygtighed.

Den kompakte HI-eSCR2 er vedligeholdelsesfri; der skal ikke skiftes komponenter eller foretages mekanisk rensning i enhedens levetid. Det forbedrede hydrauliske og elektriske system giver nem adgang til alle servicepunkter, inklusive motorens filtre, i samme side af traktoren, hvorved service kan foretages bedre og hurtigere.

Kompakt traktor

Oscar Baroncelli, New Holland Global Head of Tractors, udtaler:

- Disse serier med alsidige traktorer forbliver tro mod deres stærke arv, en perfekt løsning til kvægbrug og blandede bedrifter, der ønsker en alsidig, manøvredygtig og kompakt traktor med klassens bedste ydelse og højeste effektivitet sammen med komfort og høj brugervenlighed, til en lang række opgaver, siger han.

T5 Utility er en perfekt og meget alsidig traktor, der både klarer arbejde med frontlæsser, med front- eller hækmonterede redskaber samt transportopgaver.

Maskinerne i den nye T5 Utility serie har fået højere ydelse og overholder samtidig Stage V kravene, med ekstra 5 hk og +10% drejningsmoment, med maksimalt drejningsmoment opnået ved et lavere omdrejningstal. Føreren får suveræn komfort med den rummelige VisionViewTM kabine.

Stort udsyn

Det store glasareal og rammen med slanke stolper giver et fremragende udsyn, mens det brede fritsynstag giver et uhindret udsyn over læsseren i hævet position. De intuitive betjeningselementer med ergonomisk design øger komforten og gør føreren mindre træt på lange arbejdsdage.

T5 Utility er den perfekte traktor til intensivt arbejde med frontlæsseren takket være den store klasse 1.5 aksel, som giver højere lastkapacitet, samt det bredere akselhus, som øger stabiliteten, når der køres med frontlæsser. Det avancerede joystick med dual command kontakt og 3., 4. og 5. frontlæsserfunktion samt udkoblingsfunktion giver føreren fuld kontrol ved betjening af frontlæsseren.

T5 Utility traktorerne har en imponerende baglift-kapacitet på op til 4.400 kg, mens tre-trins PTO'en med ECO og kørehastighedsstyring gør maskinerne meget alsidige og brændstoføkonomiske.

Større drejningsmoment

T5 Electro CommandTM: Opfylder Stage V kravene med højere effekt og større drejningsmoment.

T5 Electro Command har også fået højere ydelse på de mindre modeller i serien, samt 5 procent større drejningsmoment på alle modeller. Det forøgede drejningsmoment giver højere produktivitet og bedre køreegenskaber. Maksimalt drejningsmoment opnås nu allerede ved 1.300 o/min, med forbedret belastningsrespons og hurtigere igangsætning. Brændstoftankens kapacitet er blevet forøget til 174 liter, hvilket forlænger arbejdstiden uden at man behøver at tanke.

De tre modeller i serien - med 101 hk, 110 hk og 117 hk - har den velkendte semi powershift Electro Command™ transmission med 4 trin, 16 fremadgående gear og 16 bakgear, med gearskift uden brug af koblingen for at gøre føreren mindre træt samt Auto Mode som ekstraudstyr, der giver en automatisk gearskiftefunktion.

T5 Electro Command har endvidere New Hollands velkendte Terraglide™ forakselaffjedring, som giver en meget jævn kørsel selv i det mest ujævne terræn. Når dette kombineres med Comfort Ride™ kabineaffjedring reduceres vibrationerne, så førerne kan køre en hel arbejdsdag uden at blive for trætte.

Rummelig kabine

Den rummelige VisionView kabine har et fremragende panoramaudsyn hele vejen rundt. Man får samme effektive drift om natten og ved dårlig sigtbarhed med 360-graders LED-belysningspakken.

Den kompakte og manøvredygtige, alsidige T5 Electro Command fås med 700TL frontlæssere med en bred ramme, som giver højere stabilitet, selv når der arbejdes med tung last i maks. højde, hvilket er perfekt for blandede bedrifter og kvægbrug med mælkeproduktion.

En separat 80 l/min hydraulikpumpe kombineret med det avancerede elektrohydrauliske joystick på armlænet sikrer perfekt betjening af frontlæsseren og brug af transmissionen med problemfri op- og nedgearing.