Lyt til artiklen:

Årets Traktor i 2022 kåret på Eima

00:00
Hastighed: ???x
02:34

John Deere løb med titlen som Årets Traktor i 2022 på landbrugsmessen Eima i Bologna.

Traktorfinalen faldt sammen med førstedagen af den internationale landbrugsmesse EIMA. Vinderne i de fire kategorier i konkurrencen er:

Årets traktor 2022: John Deere med model 7R 350 AutoPowr

Bedste redskabstraktor 2022: John Deere med model 6120M AutoPowr

Bedste specialtraktor 2022: Reform med model Metrac H75 pro

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bæredygtig TOTY 2022: New Holland med model T6.180 Methane Power

Dette år har igen været en kompleks udvælgelse, hvor alle 26 dommere i Årets Traktor-jury fordybede sig i at nærstudere, observere og teste de mest innovative og højtydende traktorer og maskiner på markedet. Juryens medlemmer er eksperter fra fagmagasiner fra hele Europa, som udvalgte finalisterne, der deltog i dagens prisoverrækkelsesceremoni, skiver BKT i en pressemeddelelse.

Dommerne var stillet på den vanskelige opgave at identificere de mest banebrydende teknologier og løsninger på markedet, som åbner et vindue mod fremtidens mekanisering af landbruget. En fremtid, hvor traktoren og dens udstyr i stadig højere grad bliver centrum for branchen som et nøgleinstrument inden for Landbrug 4,0, og som lægger grundlaget for at strømline og optimere arbejdet i marken.

Derfor valgte BKT, fra og med sidste år, at tage missionen bag Årets Traktor til sig ved at sponsere prisen indtil 2024.

- Vi er virkelig stolte over at kunne støtte denne prestigefyldte pris for andet år - forklarede Lucia Salmaso, CEO for BKT Europe under prisoverrækkelsesceremonien - vi er overbeviste om, at Årets Traktor er et fremragende eksempel på, hvordan vi kan fremme og understrege betydningen af innovation inden for mekaniseringen af landbruget, og dermed landbruget som sådan. Derfor vil vi fortsat stræbe mod at støtte denne begivenhed, som for os er synonym med fremtiden, bæredygtighed og teknologi, siger Lucia Salmaso.

- Jeg giver mine varmeste lykønskninger for deres fremragende arbejde til vinderne i de fire kategorier John Deere, Reform, New Holland, siger hun.

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) er dækproducent med hovedsæde i Indien. BKT-gruppen fremstiller et sortiment af terrængående dæk særligt til køretøjer, som bruges i landbrug, industri, jordarbejde, minedrift, på havne, til ATV og gartnerarbejde.