Abonnementsartikel

Fødevareminister Rasmus Prehn har sat gang i arbejdet med at føre landbrugsaftalen ud i livet, og intentionen er, at det skal gå så hurtigt som overhovedet muligt.

Landbrugsaftalen "Aftale om grøn omstilling af dansk landbrug" blev landet den 4. oktober, og nu begynder arbejdet for alvor for minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn med at gøre planen til virkelighed, og første skridt bliver at skabe et overblik over planens mange delmål indenfor klima, miljø og vækst i erhvervet.

- Nu skal vi sætte os sammen, og så skal vi i gang med at implementere de mange gode ting, der ligger i den aftale, og der vil være forskellige tiltag, der skal føres ud i livet. Og der laver vi et road-map, så vi kan se, hvad der skal laves hvornår, forklarer Rasmus Prehn til Maskinbladet.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.