Lyt til artiklen:

Amazone præsenterer ny fjedertandsharve

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Amazone byder med den nye Cobra fjedertandsharve ind i segmentet af jordbeabejdningsredskaber.

Den nye Cobra 6 fjedertandsharve fra Amazone er kendetegnet ved sin universelle anvendelse og vil være tilgængelig i arbejdsbredder på seks og syv meter, skriver Amazone i en pressemeddelelse.

Amazone vil tilbyde en ny metode til stubbearbejdning, nedmuldning af efterafgrøder eller forberedelse af såbed, med introduktionen af ​​de bugserede Cobra 6000-2TX-modeller i sommeren 2022 og 7000-2TX i foråret 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cobra kan leveres med forskellige forarbejdningstyper, tandvarianter og følgende pakker eller harver, så den kan tilpasses alle typer af jordbrug og dyrkningsmetoder.

Cobra egner sig til øverligt og mellemdybt arbejde ved 4-13 centimeter arbejdsdybde. Tænderne er fordelt på seks bulks, og med en indbyrdes tandafstand på 13,3 centimeter. Amazone lover at den store bulkafstand og de høje tænder, sikrer stor gennemstrømning af materialer i harven.

Sikker dybdekontrol

Dybdejusteringen af ​​Cobra udføres via bagerste pakkervalse og dybdehjul integreret i tandsegmentet. Et parallelogram sørger for at dybdehjul og pakkervalse altid arbejder samtidig, og sikrer ens dybderegulering på hele harven.

Hvis Cobra leveres med strigle istedet for pakkervalse, er dybdehjulene forbundet med transporthjulene, for på den måde at sikre ensartet arbejdsdybde.

Som ekstraudstyr kan Cobra også udstyres med knivtromle forrest, der giver mulighed for at findele stub eller efterafgrøder. Knivtromlen har en lukket aksel og dobbelte skæreblade arrangeret i en V-form.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alternativt kan Cobra udstyres med et Crossboard, der kan justeres hydraulisk.