Abonnementsartikel

Med mælkesyrebakterier kan man sætte gang i de gode bakterier i jorden og gyllen og skabe bedre vækstvilkår, der fremmer udbytterne.

Hos brødrene Søren og Erik Staun, der driver 580 hektar økologisk planteavl ved Nibe, gør man brug af mælkesyrebakterier for at forbedre jordens frugtbarhed og det mikrobiologiske liv i jorden.

De bruger det norske produkt Biosaherb, som de også er forhandler af. Det består af urter og mælkesyrebakterier og er stammen i den bryg, der skal laves før brug i marken eller gylletanken.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.