Lyt til artiklen:

Ny mand i spidsen for Vogelsangs landbrugsprodukter i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Kristen Yde Pedersen er ny mand for tyske Vogelsangs landbrugsprodukter i Danmark.

Sammen med præsentationen af de nye 24 meters slæbeskærs-bom med navnet BlackBird fra Vogelsang (Som du kan læse mere om, ved at klikke HER), var det i samme omgang også en god lejlighed for Vogelsangs nye danske salgschef for landbrugsprodukter at komme rundt i landet og få hilst på kommende kunder.

- Især med den nye BlackBird slæbeskærsbom, håber jeg, at vi kan sende to enheder ud på det danske marked i 2022, fortæller Kristen Yde Pedersen, salgschef hos Vogelsang, hvor den danske afdeling har hjemme i Tarm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vogelsang i Danmark beskæftiger sig hovedsageligt med biogas-branchen og derunder hovedsageligt pumper, men tyske Vogelsang laver også meget andet.

- De fire hovedområder er Industri, Biogas, landbrug og spildevand fra både stationære enheder, samt flytbare som busser og toge, fortæller Kristen Yde Pedersen.

Men landbruget er et område, som har fået større og større fokus hos Vogelsang, og i Danmark består mandskabet da hovedsagligt også af landbrugsmaskinmekaniker til at udfører serviceringen - og dermed i fremtiden også servicering af de nye slæbeskærsbomme.

Kristen Yde Pedersen er heller ikke ny i branchen, da han tidligere har været ansat hos blandt andet Agrometer i Grindsted, som i den grad også har fokus på gyllegrej.

rich-media-2
Den nye slæbeskærsbom vises i Danmark i efteråret 2021. Foto: Morten Damsgaard.