Abonnementsartikel

De Konservative mener mink-vurdering fra SSI er nedslående læsning, og kalder det for pinligt, at ministeren har bestilt en redegørelse uden en vurdering af, hvordan minkavlen kan fortsætte.

-Det er pinligt, at man ikke tager det her mere alvorligt og får lavet en ordentlig vurdering, fortæller Per Larsen fra De Konservative efter at have set baggrunden for den mundtlige vurdering han og kollegerne i Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg senere på dagen får overbragt med baggrund i en bestilling fra fødevareminister Rasmus Prehn.

Klokken 15.00 giver Statens Seruminstiut en "mundtlig gennemgang", som Per Larsen forventer har baggrund i den dokumentation, der blev produceret i juni måned, da verden, og ikke mindst Danmark, var helt anderledes påvirket af Covid-19. Dengang var smittetallet langt højere - og langt færre danskere var vaccineret.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.