Torsdag lancerede Case SV-serien af rendegravere, der er forbedret på en række punkter i forhold til forgængeren.

580SV, 590SV og 695SV er navnet på den ny, opdaterede serie af rendegravere fra Case Construction, som torsdag blev præsenteret ved et virtuelt pressemøde.

Rendegraverne har blandt andet fået et nyt udvidet førerhus med forbedrede kontroller og ny FPT Stage V-motor.

- Vi har fuldstændig ombygget førerhuset for optimal operatørkomfort, introduceret en FPT-designet Stage V-motor med betydelige emissionsbesparelser, samtidig med at vi bevarer ydeevnen og andre unikke funktioner, der stadig er en del af "bedst i klassen", siger produktdirektør Egidio Galano fra Case Construction Equipment i Europa.

Kabinen har fået 10 procent mere plads siden forrige model, og der er flyttet lidt rundt, så både benplads og lofthøjde er øget. Samtidig er lydniveauet dalet lidt, som også giver øget komfort til maskinføreren. Desuden er der i de nye modeller forbedret 360 graders udsyn, og der er også mere plads til opbevaring i en stribe opbevaringsrum - heraf to aflåselige rum samt en køleboks.

rich-media-1
Den ny kabine har 10 procent mere plads. Pressefoto.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Motoren er en 3,6 liters FPT Stage V-model, som giver emissionsbesparelser uden tab af motoreffekt i forhold til den tidligere model med Stage IV. I ECO-mode kappes der yderligere 10 procent af brændstofforbruget, lyder det fra producenten.

"Case's partnerskab med FPT har resulteret i en ny F36 Stage V-motor, der leverer det næsten umulige: Reducerede emissioner uden tab af ydeevne og forbedret pålidelighed, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger. Motoren er specielt designet til mellembelastningsopgaver, som er meget typiske for rendegravere.
FPT har for eksempel udviklet en specifik efterbehandling optimeret til kompakt udstyr. Compact High Efficiency SCR2 (Hi-eSCR2) er designet til applikationer med arbejdscyklusser, der typisk genererer lave udstødningstemperaturer og omfatter hyppige stop og go-cyklusser", lyder det i en pressemeddelelse.