Lyt til artiklen:

Abonnement er godt modtaget

00:00
Hastighed: ???x
03:10

Opbakningen til Maskinbladets medielogin har været overvældende, og tiltaget er allerede en succes, som udvikler sig med mange nye abonnenter hver dag.

Få måneder efter lanceringen af Maskinbladets nye abonnementsløsning, medielogin, er den allerede en succes.

Medielogin giver fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og tre digitale magasiner foruden spændende funktioner, som gør det nemmere at følge med i nyhederne.

Mange landmænd og branchefolk og deres ansatte har allerede tegnet abonnement - som også kendes fra andre medier.

Vi oplever, at brugerne er glade for deres abonnement og anvender de forskellige funktionaliteter, og vi har generelt mødt stor forståelse og betalingsvillighed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For en pris, der svarer til toenhalv pakke cigaretter om måneden - 143,20 kroner plus moms - får man fri digital adgang til Maskinbladets unikke artikler og videoer plus alt indhold samt de digitale udgaver af de tre fagmagasiner Agro, Bovi og Hyo.

Desuden giver medielogin adgang til en række attraktive funktioner som lyttelister, læselister og favoritter. Dertil kommer mulighed for at skræddersy nyhedsbreve, så man får de nyheder først, som man prioriterer højst.

Alt har en pris

Men alt nyt, som bryder med gamle traditioner, får selvfølgelig også enkelte knubbede ord med på vejen. Således har vi mødt enkelte, der undrer sig over, at vi nu tager betaling for en del af indholdet på maskinbladet.dk.

Årsagen til abonnementsbetaling er blandt andet, at en kraftig strukturudvikling i landbruget og følgeerhvervene stiller nye krav til forretningsmodellerne. Omkostningerne bliver ikke mindre - tværtimod.

Enhver landmand ved, at der er omkostninger ved at producere mælk, korn, svin og alle andre produkter. Sådan er det også i medieverdenen. Det koster at have journalister til at følge nyhedsstrømmen og til at grave de særligt interessante, opsigtsvækkende og lærerige nyheder frem. Udstyr som kameraer, droner, computere, specialindrettede biler og andet nødvendigt udstyr er dyrt, og det koster at dække begivenheder og pressemøder i ind- og udland og besøge branchens aktører over hele verden.

Alene produktionen af PowerGear har et ganske betydeligt budget, der svarer til de store tv-stationer og produktionsselskabers, når de rykker ud og laver større produktioner over adskillige dage.

Der bruges også mange penge på at udvikle og drifte it-platforme med nødvendig hardware og software.

Heldigvis har mange af vores brugere stor forståelse for, at det koster at producere kvalitetsindhold.

Uafhængig

Maskinbladet eksisterer på frie, kommercielle vilkår og er uafhængig af politiske og organisatoriske interesser og en fri stemme i landbruget, som mange heldigvis sætter pris på.

Nyhederne i de øvrige medier, der henvender sig til landbruget, koster også at læse - enten direkte eller indirekte.

Maskinbladet koster kun 143,20 kroner om måneden, så du kan holde dig opdateret med seneste faglig viden og nyheder inden for dit erhverv. Og husk, hvis du gerne vil fastholde dine medarbejdere og gøre noget ekstraordinært for dem, kan du tilkøbe et medarbejderabonnement for kun 45 kroner om måneden. Det er ikke mange penge for at kunne følge Maskinbladet med markedets bedste produkter og indhold.