Lyt til artiklen:

Sagro lancerer ny kundeportal

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Det sidste års tid har to af Sagros miljørådgivere, Trine Riis Jeppesen og Nina Laudal Jensen, sammen med digitaliseringskonsulent Rasmus Nielsen arbejdet på udviklingen af kundeportalen "Bedrift", og nu er den klar til "at gå i luften".

Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan tydeligt se, at de landmænd, vi rådgiver, har brug for en mere enkel og smart måde at indsamle lovpligtig dokumentation om arbejdsmiljø og miljøledelse på. I takt med at kravene til dokumentation stiger, stiger også behovet for gode løsninger, konstaterer miljørådgiver Trine Riis Jeppesen.

Mange oplever, at miljøledelse og arbejdsmiljø, herunder bl.a. APV og kemisk risikovurdering, er svært og tidskrævende at holde ajour. Der kan opstå tvivl om, hvilke forhold der skal registreres, og de mapper, man har stående et sted på bedriften, får man ikke lige ajourført i en travl hverdag.

Med "Bedrift" har udviklingsgruppen tilstræbt at gøre det lettere for landbrugskunderne at overholde registreringerne vedrørende arbejdsmiljø og miljøledelse ved hjælp af en enkel og overskuelig løsning, som kan bruges på både pc'en eller direkte i nu'et via mobilen. "Bedrift" er desuden i stand til at hente data direkte fra eksempelvis Miljøstyrelsens Bekæmpelsesmiddeldatabase