Lyt til artiklen:

Specialist opfordrer til afmontering af GPS-anlæg på grund af lang leveringstid

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Oven på de seneste par tyverier af John Deere GPS-udstyr i form af antenner og terminaler, opfordrer John Deere GPS-specialist, Mogens Mikkelsen fra Semler Agro, til at man tænker sig rigtig godt om, og afmonterer skærme og antenner fra de traktorer, som måske ikke har behov for dem, samt efter endte arbejdsdage:

- Især de traktorer, som nu her i slutningen af sæsonen måske ikke behøver den store terminal eller antenne, skal man sørge for at afmonterer. Det samme gælder efter endt arbejdsdag i marken, så vi undgår en træls situation, hvis uheldet er ude, og GPS-tyvene ligger vejen forbi bedriften, fortæller han og begrunder det med, at John Deere er ligesom så mange andre hårdt ramt på elektronik og levering af nye anlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er desværre lang ventetid på især terminaler i øjeblikket, og det vil bare være rigtig øv, at der bliver indbrud, hvorefter vi kommer i en situation, hvor det kan være svært at begynde forårsarbejdet i 2022 uden udstyr, fortæller han.

Han opfordrer til, at man får låst anlæggene inde andre steder end i maskinhuset, da det tydeligvis ikke har vist sig at være den bedste løsning, da Vrejlev Møllegård fik stjålet anlæg i weekenden. Læs mere om tyveriet hos den nordjyske bedrift HER