Lyt til artiklen:

Oplev Græsland-parcellerne live i marken

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Der er lagt op til en ægte grovfoderaften, når DLG sammen med Græsland byder velkommen til majs- og roe-sorter samt gennemgang af de otte parceller til Græsland 22, tirsdag den 21. september fra klokken 17 til 20 på Græsland arealerne ved Elmegaarden, Frederiks i det midtjyske på adressen:

Benslehøjvej 1, 7470 Viborg.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Det vil også være muligt at se flere af de såmaskiner, som har sået græsarealerne i parcellerne på tirsdag den 21. september 2021 fra klokken 17 til 20. Foto: Morten Damsgaard.

Foruden gennemgang af de enkelte parceller - hvad der er sket af jordbearbejdning, såning og hvordan fremspiringen ser ud, så vil der også være produkt-folk til stede fra de forskellige producenter, og der vil være mulighed for dæksparkeri, da flere af dem har taget såmaskinerne med, som har sået parcellerne.

Også roer og majssorter

Foruden fokus på etablering af den perfekte kløvergræsmark, så vil der også være fokus på forskellige majs- og roe-sorter, som Sejet Planteforædling samt DLG vil være vært for - det hele foregår på to nabo-marker, ved Græsland-arealet, og det er gratis og kræver ikke nogen tilmelding - man dukker bare op.

Græsland og DLG er vært med pølser, øl og vand.