Lyt til artiklen:

Løsning i pløjedybde med Focus

00:00
Hastighed: ???x
00:53

Abonnementsartikel

På Græsland 22 sættes der ikke kun fokus på maskiner til bjergning af græs - der vil også være fokus på maskiner til etablering af den perfekte kløvergræsmark.

I forbindelse med Græsland 22 bliver der ikke kun fokus på bjergning af græs med diverse græsmaskiner - som noget helt nyt bliver der også fokus på den perfekt etableret kløvergræs-mark under nogle lidt udfordrende forhold.

Parceller i eksisterende kløvergræsmark på 12x48 meter skal genetableres. I den ene halvdel er græsset nedvisnet, mens den anden halvdel stadig er grøn.

Det er op til de enkelte producenter, hvad der skal foretages af jordbearbejdning og såning - der er frit spil, men priserne pr. hektar skal opgøres.

Horsch har valgt at klare såningen med Focus TD såmaskinen - hør Arne Gejl fra Weko Agro, den danske importør af Horsch i Danmark, fortælle om baggrunden for denne løsning

rich-media-1
Horsch har valgt at klare såningen med Focus TD såmaskinen - hør Arne Gejl fra Weko Agro, den danske importør af Horsch i Danmark, fortælle om baggrunden for denne løsning. Foto: Morten Damsgaard.