Lyt til artiklen:

Løsning i pløjedybde med Focus

00:00
Hastighed: ???x
00:53

Abonnementsartikel

På Græsland 22 sættes der ikke kun fokus på maskiner til bjergning af græs - der vil også være fokus på maskiner til etablering af den perfekte kløvergræsmark.

I forbindelse med Græsland 22 bliver der ikke kun fokus på bjergning af græs med diverse græsmaskiner - som noget helt nyt bliver der også fokus på den perfekt etableret kløvergræs-mark under nogle lidt udfordrende forhold.

Parceller i eksisterende kløvergræsmark på 12x48 meter skal genetableres. I den ene halvdel er græsset nedvisnet, mens den anden halvdel stadig er grøn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er op til de enkelte producenter, hvad der skal foretages af jordbearbejdning og såning - der er frit spil, men priserne pr. hektar skal opgøres.

Horsch har valgt at klare såningen med Focus TD såmaskinen - hør Arne Gejl fra Weko Agro, den danske importør af Horsch i Danmark, fortælle om baggrunden for denne løsning

rich-media-2
Horsch har valgt at klare såningen med Focus TD såmaskinen - hør Arne Gejl fra Weko Agro, den danske importør af Horsch i Danmark, fortælle om baggrunden for denne løsning. Foto: Morten Damsgaard.