Lyt til artiklen:

Jordbearbejdning og såning med samme maskine

00:00
Hastighed: ???x
01:09

Abonnementsartikel

På Græsland 22 sættes der ikke kun fokus på maskiner til bjergning af græs - der vil også være fokus på maskiner til etablering af den perfekte kløvergræsmark.

I forbindelse med Græsland 22 bliver der ikke kun fokus på bjergning af græs med diverse græsmaskiner - som noget helt nyt bliver der også fokus på den perfekt etableret kløvergræs-mark under nogle lidt udfordrende forhold.

Parceller i eksisterende kløvergræsmark på 12x48 meter skal genetableres. I den ene halvdel er græsset nedvisnet, mens den anden halvdel stadig er grøn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er op til de enkelte producenter, hvad der skal foretages af jordbearbejdning og såning - der er frit spil, men priserne pr. hektar skal opgøres.

Bednar har valgt at klare såningen og jordbearbejdning med samme maskine - egentligt skyldes dette, at discene på Omega såmaskinen er de samme, som på Swifterdisc-harven.

- Derfor har vi valgt at klare jordbearbejdning med såmaskinen, inden vi foretager såningen, fortæller Niels Kristian Andersen, salgs- og produktchef for Bednar hos den danske importør, Danish Agro Machinery.

Se filmen for at høre om Bednar Omega-såmaskinen.