Lyt til artiklen:

Østdansk Landboforening: - Stor tilslutning til Åbent Landbrug

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Østdansk Landboforening i Rønnede glæder sig til Åbent Landbrug, der løber af stablen den 19. september. Flere af foreningens medlemmer byder igen danskere indenfor til både vinsmagning og muligheden for at klappe en kalv eller ko.

Det skriver Østdansk Landboforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ejer af Nordlund Vingård i Hvidovre, Miriam My Sandra Acerito, ser frem til en travl dag.

- Vi er allerede fuldt booket, og har været det i flere dage, så interessen er bestemt til at føle på, siger vinbonden. Også på Højlandsgården ved Haslev er forberedelserne i fuld gang, siger hun ifølge meddelelsen.

Og der kommer mange til arrangementet:

- Vi har langt over 700 hundrede tilmeldte, og det er vi i sagens natur begejstrede for. Selvom forbeholdene sætter en grænse, fornemmer vi en oprigtig interesse for vores arbejde, hvilket vi ser frem til fortælle om, lyder det fra mælkeproducent og bestyrelsesmedlem i Østdansk Landboforening Robert Hansen.

Fra Seerupgaard i Dragør, der blandt andet driver Økoskabet, er meldingen også positiv, ligesom der også her ikke er plads til flere besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er første gang, vi er med - sidste år kom corona desværre i vejen. Nu er vi klar, og det er fedt, at fornemme nysgerrigheden og glæden. Vi byder hundrede gæster velkommen, og de får blandt andet mulighed for at smage på vores forskellige produkter, fortæller Neel Seerup Hansen.

Karen Freiseleben fra Velfærdskød giver i den grad danskerne noget at tygge på. Gården ligger ved Askeby på Møn, og man går ikke sulten derfra.

- Dette er anden gang, vi deltager, og det bliver bare en kæmpe oplevelse. Du kan opleve jerseykalve, og købe andre lokalt producerede råvarer. Blandt andet æbler og honning. Samtidig har vores egen gårdbutik også åben, og vi håber, at folk vil opleve en rigtig hyggelig markedsstemning. Sidst men ikke mindst griller vi både pattegris og sælger en flæskestegsandwich til de sultne, så der er ingen undskyld for ikke at komme forbi, lyder det fra Karen Freiseleben.

Grundet Corona skal interesserede tilmelde sig på www.aabentlandbrug.dk