Abonnementsartikel

Gøma undersøger i øjeblikket muligheden for at udvikle en ballevogn til pressere, hvor der kan samles op til seks bigballer ad gangen.

I Maskinbladet bringer vi ofte historier og beretninger fra nye maskiner, som har gjort sit indtog på markedet, men det er ikke så ofte, at vi bringer historier om nye maskiner, inden de reelt set er lanceret på markedet. Men i høsten 2021 har vi været med Gøma en tur i halmskåret for at se på deres seneste udviklingsprojekt: En samlevogn til eftermontering af pressere for at samle op til seks bigballer på én gang.

Med speciale inden for gyllevogne, spulere samt slamsugere kan det måske virkelig overraskende, at den Viborgbaserede virksomhed netop nu er i gang med at undersøge mulighederne inden for en ny driftsgren, men ifølge Jakob Møller fra Gøma giver netop samlevogne til halm ret god mening:

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.