Lyt til artiklen:

Internationalt fokus på sunde klove

00:00
Hastighed: ???x
01:10

Abonnementsartikel

Igen i år samles klovbeskærer, dyrlæger og andre med interesse for klovpleje og klovsundhed fra hele verden til den Internationale Klovbeskæringskonference den 1. -2. oktober i Billund.

KVK Hydra Klov A/S står igen i år som arrangører af konferencen i Billund..

I følge Hydra Klov er det lykkedes at sammensætte et spændende program af praktiske workshops, præsentationer og foredrag med internationale foredragsholdere, der alle er førende indenfor deres felt. Blandt foredragsholderne er Sophie Atkinsson fra Sverige, som fortæller om Low Stress Stockmanship teknikker ved klovbeskæring, skriver Hydra Klov i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kurt Bach vil belyse emnet registrering og hvad disse kan anvendes til. Aaron Lavoy fra USA, som har undervist klovbeskærere verden over i "The Balance Method".

- Vi ser frem til den 4. Internationale Klovbeskæringskonference i Danmark, de tre foregående konferencer har alle været meget vellykkede. Deltagerne har været begejstrede for både det faglige niveau samt det sociale, hvor der også er en del erfaringsudveksling, Palle Fjord Thomsen, Chief Operating Officer hos KVK Hydra Klov.