Lyt til artiklen:

Brdr. Toft flytter i nye rammer

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Stadig større sprøjter og højere aktivitetsniveau har fået sprøjtespecialistfirmaet Brdr. Toft A/S til at se sig om efter nye faciliteter.

Det skriver Brdr. Toft i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har fundet egnede bygninger i industrikvarteret på Norgesvej i Hammel, hvor vi i stolpefrie haller med kraner i loftet bedre kan håndtere store moderne maskiner, fortæller firmaets salgs- og marketingchef Finn Søndergaard.

- Efter ombygningen vil vi kunne folde to sprøjter med op til 45 meter bombredde ud samtidigt i klargøringshallen, og med portalkran i loftet vil det kraftigt effektivisere vores klargøring og service. I en tilstødende hal etableres smede- og traktorværksted, og i den sidste del af bygningen reservedelslager og ekspedition samt hydraulikværksted.

- Også administration, personale- og mødefaciliteter bliver større og mere tidssvarende, og vi glæder os til en mere effektiv hverdag i det det samlede bygningssæt, udtaler Finn Søndergaard.

Det samlede grundarealet er på omkring 20.000 m2, ca. halvdelen asfaltbelagt, så der er gode muligheder for fremtidig udvidelse og plads til nye og bruge maskiner samt test og afprøvning af maskiner.

- Håndværkerne er i fuld gang med ombygning og opfriskning af faciliteterne i Hammel, fortæller direktør Karsten Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er allerede gradvis i gang med flytningen, men opererer stadig fuldt ud i Sabro indtil midt i oktober, hvor vi tager det store flytteryk, så sidste halvdel af oktober bliver nok lidt turbulent med flytterod. Bygningerne i Sabro skal være rømmet 1. november, og herefter hedder adressen Norgesvej 7, 8450 Hammel.

- Med den nye placering i Hammel rykker vi ca. ti kilometer vestpå og tættere på vores landbrugskunder sammenlignet med Sabro, hvor storbyen Århus udgjorde det østlige opland. I forhold til kunder fra nord og syd bliver afstanden til Hammel den samme som tidligere. Vi glæder os til at tage imod nye som gamle kunder i nye rammer fra 1. november, siger Karsten Sørensen.