Abonnementsartikel

På et lille stykke jord i Østjylland pløjer, sår og høster en meget ung landmand sine egne grøntsager. Når han sælger en kartoffel i sin vejbod kan han med stolthed sige, at det er ham selv, der har dyrket den.

Iført sine sorte overalls, sort arbejdstrøje og dertilhørende arbejdssko ligner Jeppe Villefrance, der bor lidt øst for Odder i det østjyske, en gut, der i den grad ikke er arbejdssky. Og det er den unge mand på 12 år da heller ikke. Han stikker høfligt hånden frem og præsenterer sig selv, da Maskinbladets udsendte møder op for at tage en snak med ham om hans fritidsinteresse; landbrug.

For Jeppe Villefrance går ikke til fodbold eller håndbold, når han har fri fra skole. I stedet bruger han en betragtelig del af tiden på at passe et lille stykke jord, hvor han dyrker kartofler, løg og porrer, som han sælger fra sin lille vejbod, der meget passende er navngivet "Den Lille Landmand".

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.