Abonnementsartikel

Vestergaard Maskiner har overtaget import og service af Kemper, og har sendt den første pick-up ud på demo-tur hos danske maskinstationer.

Hos Vestergaard Maskiner nær Hellevad i det sønderjyske har Frank Jessen godt gang i forretningen med servicering af landbrugsmaskiner og primært mejetærskere og finsnittere i det sønderjyske, og fra den 1. juli 2021 tager han yderligere et tiltag, som viser specialiseringen i forretningen inden for finsnittere: Importen af tyske Kemper lander hos den sønderjyske forretning, som er et led i overtagelsen fra den tidligere importør Martin Birkebæk Christensen - Champion Danmark A/S.

- Vi har serviceret Kemper-produkterne i flere år for den nu tidligere importør, og nu overtager vi alle reservedele samt salg af Kempers produktprogram af skæreborde til majs samt pick-up'er til græs, fortæller Frank Jessen, indehaver af Vestergaard Maskiner, som da Maskinbladet var forbi, netop var ved at lægge Kemper-reservedele på plads i det nye lager hos Vestergaard Maskiner.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.