Lyt til artiklen:

Virksomheder går sammen om fokus på robotteknologi

00:00
Hastighed: ???x
01:24

To danske virksomheder, Thorsen-Teknik og FMR Maskiner, er gået sammen og har etableret AllAgBots Nordic, der skal arbejde med løsninger indenfor robotteknologi til landbruget.

Det skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- AllAgBots Nordic vil være den førende uafhængige leverandør af autonome løsninger i Norden for robotteknologi til landbruget og skovbrug, siger Torben Thorsen ejer af Thorsen Teknik.

Målet er at kunne levere løsninger, der passer til den individuelle bedrift.

Thorsen-Teknik og FMR's partnerskab i robotteknologi til land og skovbrug bliver løbende udvidet og vil sikre en "alt i en løsning" til alle kunder i landbruget, lover det nye selskab, AllAgBots Nordic.

- AllAgBots Nordic passer perfekt ind i vores strategi med at være leverandør til landbruget med præcis den løsning, som hver enkelt kunde efterspørger. I tæt samarbejde med Thorsen-Teknik vil vi sammen løfte opgaver med at introducere og undervise kunder i autonome enheder. siger Henrik Rasmussen og Anders Højte, ejere af FMR.

Konceptet med en åben tilgang, hvor der er fokus på den rigtige løsning til kunden er blevet taget godt imod af autonomi-leverandørerne. De første aftaler med leverandører af robot-teknologi er allerede i hus og flere forventes at komme til.