Abonnementsartikel

Bjarne Skovdal er tvunget til konstant at vedligeholde sin lukkede minkfarm, så hallerne står klar til nyproduktion. Men han kender ikke fristen for besigtigelse af myndighederne. De kan komme om fire uger eller fire år.

De knap tre kilometer lange minkhaller i Haderup plejer at summe af liv fra minkkasserne, men nu er det eneste liv i rækkerne de to katte, som gnider sig kælent op ad benene på tidligere minkavler, Bjarne Skovdal. Kattene fik pludselig ekstra jagtplads til at fange mus, da de sidste mink blev tvangsaflivet den 12. november og strømmen slukket i hegnet.

Siden den sidste mink blev pelset, har Bjarne Skovdal brugt en stor del af sin tid på at rengøre burene, vaske hallerne ned, male gavle, klippe græs og holde ukrudtet væk. Faktisk tager vedligeholdelsen så meget tid og så mange kræfter, at minkavleren følte sig tvunget til at opsige sit nyerhvervede job som greenkeeper.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.