Lyt til artiklen:

Ny mægler nytænker salg af landbrugsejendomme

00:00
Hastighed: ???x
02:12

To kendte spillere på ejendomsmarkedet, ejendomsmæglerne Bent Holm og Carina Jessen, lancerer nu sammen med LandboSyd et helt nyt og selvstændigt brand i form af mæglerforretningen Hekto&Co.

- Det er netop ønsket om at stå med en særskilt profil inden for løsning ved salg af landbrug og landbrugsvirksomheder, der har været én af bevæggrundene for at starte et nyt og særskilt brand. Og markedet kan glæde sig til præsentation af nye koncepter på mæglersiden, siger Bent Holm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selskabet ejes dels af de to mæglere, dels af Landbosyd, og har allerede fra starten ejendomme for mere end 900 millioner kroner til salg.

- Vi har tiltro til, at den nye strategi og tilgang til markedet sammen med to kompetente mæglere kan øge markedsadgangen, og dermed omsætning og udbytte. På den måde kan vi kombinere det store netværk, vi har i LandboSyd, med Carinas og Bents unikke talenter og store personlige engagement, siger direktør Sune Aagot Sckerl, LandboSyd.

Personligt engagement og succesfulde resultater er stærke drivkræfter for forretningen. Både Bent Holm og Carina Jessen har modet til at gå nye veje og har gennem mange år udviklet et stærkt netværk, skriver Hekto&Co i en pressemeddelelse.

Stærkt netværk

- Vi tilpasser altid vores rådgivning til det enkelte landbrug og landbrugsvirksomhed, og derfor udarbejder vi en særskilt strategi for hvert enkelt salg. Ordentlighed, gennemsigtighed og nærvær betyder meget hos os, siger Carina Jessen.

Et af Hekto&Co's særkender er, at de gennem de senere år har solgt over 40 procent af de solgte landbrug uden markedsføring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi sælger typisk med udgangspunkt i fortrolighedsaftaler således, at salgsprocessen er blevet gennemført i fuld diskretion, som vi oplever, at mange sælgere ønsker, siger Bent Holm.

Sammen har Carina Jessen og Bent Holm igennem de seneste år formidlet nogle af de største landbrugshandler i DK. En række landmænd har vist det nye selskab så stor tillid, at de allerede nu har 36 ejendomme og virksomheder til salg, enten åbent eller ved skuffesalg.