Lyt til artiklen:

Kom helt tæt på høsten med Maskinbladets Snapchat

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Hvis du ikke allerede følger Maskinbladet på snapchat, så er der en rigtig god grund til at gøre det i netop disse dage, hvor høsten for alvor har taget fat i hele landet.

På Snapchat kommer du med Maskinbladets Teknikteam i felten og oplever hvordan historiene og filmene du ser her på maskinbladet.dk bliver til med et helt unikt indblik i "bag om kameraet". Det giver samtidigt et godt indblik i høsten landet over, og hvordan forskellige opgaver løses i de forskellige egne af landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er journalisterne Uffe Søndergaard Kristensen og Morten Damsgaard, som snapper løs, mens arbejdet står på, og vi giver et lille indblik en travl høst-dag i filmen du kan se øverst, eller ved at klikke HER

I eksempelet her kommer du blandt andet med til Krenkerup Gods på Lolland, hvor vi indfanger en historie om erfaringerne med de 12 år gamle MacDon-skæreborde, du kommer med ud i en lollandsk hvedemark og oplever den nye John Deere X9 mejetærkser, du ser en helt unik dumper, som er omdannet til kornvogn på Lolland, hvordan efterafgrøder sås direkte med en såmaskine monteret på en mejetærsker på Falster samt hvordan rapshøsten forløber hos Lystrup & Jomfru Egedes Godser på Sjælland - det hele formidlet af Morten Damsgaard, mens arbejdet står på.

Du skal blot søge efter maskinbladet på snapchat - og så vil vi dukke op i dine historie under "Venner" eller "Abonnementer". Både snapchat og at følge Maskinbladet på snapchat er ganske gratis - God fornøjelse.

rich-media-2
I torsdag kunne du på Maskinbladets Snapchat blandt andet opleve denne dumper, som er omdannet til kornvogn. Foto: Morten Damsgaard.
rich-media-3
Denne efterafgrøde-såmaskine monteret på mejetærskerens skærebord, kunne også opleves i torsdags på Maskinbladets Snapchat. Foto: Morten Damsgaard.
rich-media-4
Rapshøsten på Lystrup & Jomfru Egedes Godser kom du også helt tæt på med Maskinbladets Snapchat i torsdags. Foto: Morten Damsgaard.
rich-media-5
John Deeres nye X9 mejetærsker kunne også opleves på Snapchat i torsdags. Foto: Morten Damsgaard.