Abonnementsartikel

Lørdag 1. november kunne 58-årige Frede Schack fejre 40 års jubilæum som maskinfører i maskinstationsbranchen. Det blev belønnet med Landhusholdningsselskabets fortjenstmedalje i sølv.

Han startede i 1968 som 18-årige på Lintrup Maskinstation ved Rødding og har siden været med i den voldsomme teknologiske udvikling, der har kendetegnet maskinstationsbranchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lintrup Maskinstation fusionerede for nogle år siden med Fæsted Maskinstation til det nuværende FL Jord A/S, der drives af Jens Peter Larsen og Helge Skov Jensen.

FL Jord, der har 35 ansatte, beskæftiger sig med landbrugs- og entreprenørarbejde, og virksomheden har desuden en anlægsgartnerafdeling.

Som repræsentant for Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab overrakte Erik Klindt Rasmussen den nyslåede sølvmedalje som hæderspris for Lang og Tro tjeneste til Frede Schack.

- Du har gennemlevet og flot tilpasset dig i hele det voldsomme strukturforløb, der har været i landbruget de sidste fire årtier. Fra små maskiner til i dag gigantiske traktorer og maskiner med avanceret styringsteknologi.

- Du er også en mand, der er værdsat for sine personlige egenskaber. Du er afholdt af kollegerne og evner på bedste vis at være kundernes og firmaets mand, lød roserne fra Erik Klindt Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er i øvrigt anden gang inden for en kort årrække, at det tidligere Lintrup Maskinstation kan fejre 40 års jubilæum for en maskinfører.