Lyt til artiklen:

Andersson Service bliver Gehl-forhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Andersson Service ApS har indgået aftale med Gehl importøren, Stenderup A/S om, at de i fremtiden skal sælge og servicere Gehls program, af amerikanske læssemaskiner i deres respektive områder.

Samarbejdet er lavet for såvel at styrke Gehls position på Sjælland både på servicesiden samt på salgssiden. Andersson ApS har allerede solgt de første Gehl-læssemaskiner samt leveret dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Den nye forhandler ser frem til samarbejdet og salgspersonalet har været på besøg ved Stenderup for at se og prøve det brede produktprogram.

Hos Stenderup A/S udtaler adm. Direktør Troels Jensen: - Vi er glade for at kunne byde en ny forhandler velkommen. Vi ser frem til at styrke vores position endnu mere på det sjællandske marked, både indenfor landbrug og entreprenører.

Mads som ejer Andersson Service ApS er udlært ved JCB og har de seneste fem år været selvstændig hvor han har serviceret branchen. Mads ser frem til at komme i gang med salget af Gehl maskinerne da han finder et meget større potentiale i Gehl produktprogram og specielt Gehl ALT950 med dens mange automatikfunktioner.

Programmet omfatter læssemaskiner fra 1300 kg og optil 8500 kg.