Abonnementsartikel

Peter Kiær vil som formand for Bæredygtigt Landbrug alene arbejde for landmændenes interesser, og det skal ske gennem øget fokus på juraen og hårde kampe om de bløde værdier.

Jobbet som formand i Bæredygtigt Landbrug handler for Peter Kiær ikke om at tækkes forædlingsindustrien eller grovvareselskaberne. Det handler udelukkende om at arbejde for de danske landmænds faglige interesser. Peter Kiær vil skabe rammerne, der gør det godt at drive landbrug i dagens Danmark, og selvom hans fremtoning i medierne måske er lidt mere afdæmpet end forgængeren Flemming Fuglede Jørgensen, der bestred posten fra 2012 til 2021, så er Bæredygtigt Landbrug ifølge Peter Kiær fortsat en forening, der vil protestere højlydt, når der er behov for det.

- Vi vil være den forening, man vil støtte, fordi man vil være med til at ændre landbrugspolitikken - og sammen med medlemmerne skal vi gøre landbruget stort igen. Bæredygtigt Landbrug skal repræsentere landmændene i alle sammenhænge, der har med landbrug at gøre, fortæller Peter Kiær om sin nye rolle han føler sig godt forberedt på efter ti år i Bæredygtigt Landbrugs bestyrelse.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.