Lyt til artiklen:

Ny T7 HD med mere albue-plads i kabinen

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Abonnementsartikel

New Holland har netop præsenteret den næste generation T7 HD-serie, med blandt andet ny kabine med mere plads.

New Holland T7 HD bliver nu opdateret i en ny generation, hvor det især er kabinen, som er blevet ændret.

Serien fortsætter i tre forskellige størrelser med T7.315 som topmodellen med knap 315 hestekræfter maksimalt.

Den nye kabine har New Holland givet navnet Horizon Ultra, og kabinen er blevet 7,5 procent større end den tidligere generation, hvilket blandt andet er sket ved, at har flyttet bagstolperne lægnere tilbage.

- Indgangen til kabinen er blevet 33 procent bredere, og der er kommet 30 liter opbevaringsvolume bag førersædet, ligesom der under passagersædet er kommet et køleskab på 12 liters volume, fortæller Richard Hollins, T7 produktchef hos New Holland.

rich-media-1
Den nye New Holland-kabine er blevet 7,5 procent større, men har fået 33 procent bedrer indgang, 12 liter køleskab under passagersædet, samt 30 liter opbevaringsvolume bag førersædet. Foto: New Holland.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I den nye kabine er det blot 2 procent af delnummerne, som er genbrugt, hvilket svarer til, at der er kommet over 1.000 nye delnummer.

Display integeret i rattet

Som noget helt nyt på den nye New Holland HD-serie, er der blevet udviklet et såkaldt CenterView-display, som er et display der er placeret midt i rattet.

rich-media-2
CenterView-displayet er placeret midt i rattet, og erstatter det tidligere display foran rattet. Foto: New Holland.

Det betyder, at displayet foran rattet mod forruden nu er borte i den nye T7 HD-serie.

Desuden er der også kommet et nyt klimaanlæg, hvor kapaciteten er øget med 35 procent.

Lavere lydniveau

Oscar Baroncelli, som er global traktorchef hos New Holland fortæller, at den nye Horizon Ultra-kabine har fået et lavere lydniveau end tidligere ved at ændre en række ting på kabinen:

.- Kabinen er nu hundred procent robotsvejset på en helt ny produktions-linje på kabine-fabrikken, og tykkere stål er med til at lydisolere bedre, ligesom der er kommet nye kabine-beslag, og så har vi også reduceret frekvensstøjen i kabinen, hvilket betyder, at vi har ændret på transmissionsdele og hydraulikkomponenter, fortæller han.

Han foræller, at New Holland opgiver lydniveauet til 66 dB(A) mod 69 før.