Lyt til artiklen:

Nyt græsudstyr fra Fendt

00:00
Hastighed: ???x
02:13

Abonnementsartikel

Fendt er klar med en ny og slankere version af frontskårlæggeren Slicer 310F, der i er butterfly-sæt med Fendt Slicer 960 har en arbejdsbredde på 9,60 meter.

For at kunne håndteres af en mindre traktor, der har et lavere marktryk og bruger mindre brændstof, har Fendt redesignet og sat butterfly-sættet Slicer 960 samt frontskårlæggeren Slicer 310F på slankekur.

Frontdelen er blevet 60 kg lettere mens hele sættet er slanket med cirka 350 kg i forhold til den tidligere model. Ifølge Fendt er slankekuren sket uden at der er gået på kompromis med styrken i skårlæggeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fendt Slicer 310F har en arbejdsbredde på 3,10 meter, og modellen kan leveres i to forskellige versioner med crimper. Fendt Slicer 960 har en arbejdsbredde på 9,60 meter og kan ikke monteres med crimper. Skårlæggeren findes også i en version Slicer 860 med en arbejdsbredde på 8,60 meter.

- Vi tilbyder selvfølgelig også butterfly-sæt med crimper og skårsamlerudstyr, men vi har flere kunder, der tager mange slæt, og som fortrækker løsningen uden crimper. I stedet investerer de i en effektiv vender, og på den måde laver de kvalitetsensilage i et meget lille vejrvindue, siger Kasper Glibstrup, der er Business Manager hos Fendt.

Bedre maling

For at give den grønne maling på græsmaskinerne samme finish og holdbarhed som på traktorerne, installeres der på fabrikken i Feuch, hvor der er 252 ansatte, et nyt pulverlakeringsanlæg.

Ny pickupvogne

Fendt Tigo 65 VR og Tigo 75 VR er to nye modeller i serien af pickupvogne fra Fendt. Med et rumfang på 38 og 44 kubikmeter kiler de to vogne sig ind mellem de nuværende modeller i PR og XR-serien. Begge vogne har en tilladt totalvægt på 24 ton og kan monteres med lufttryksregulering.

Fendt Tigo VR er forberedt til via TIM (Tractor Implement Management) at kunne regulere hastigheden på traktoren. Derved opnås der maksimal kapacitet uanset om der arbejdes i store eller små skår, og uden at føreren skal koncentrere sig om at ændre hastigheden på traktoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen