Lyt til artiklen:

Et godt år med fremgang i Gråkjær

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Med et resultat før skat på 17,4 mio. kroner er Gråkjær, der blandt andet bygger i landbruget, kommet i mål med regnskabsåret som forventet, og regnskabet er ifølge direktør Henrik Skaarup tilfredsstillende.

Det skriver Gråkjær i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har i årets løb, til trods for Covid-19, oplevet en øget aktivitet i byggebranchen, hvilket har givet Gråkjær et løft i indtjeningen gennem fokus på bundlinjen frem for toplinjen. Vi segmenterer og prioriterer indsatsen der, hvor vi kan skabe størst værdi for Gråkjær og for vores kunder, siger direktøren.

Gråkjærs landbrugsbyggeri er også i fremgang.

- Vi har i dag i Danmark, det største antal ordrer i bogen, inden for de sidste 7 år, udtaler salgsdirektør Martin Rindom.

- Vores byggesjak er eksperter inden for feltet, og mange landmænd prioriterer at benytte vores mangeårige erfaringer med opførelse af svinestalde med høj produktionseffektivitet og et optimalt arbejdsmiljø. Miljøteknologi er en præmis for produktion, som de fleste kunder er underlagt. Her er det rette komprimerede design, sammenhæng med miljøgodkendelse samt brandforhold afgørende for sikring af såvel investering som løbende omkostninger for kunden. En rådgivning der betaler sig at få hos vores miljø- og projektkonsulenter.