Lyt til artiklen:

Dansk dyrkning på toppen

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Lokationen hedder nu Belgien i stedet for Danmark, men Henrik Aaskov Hansen har de danske kunder og forhandlere solidt plantet i hjertet.

I over 10 år har Henrik Aaskov Hansen været en del af New Holland, hvor han senest i 2019 blev marketingchef for Aftermarket Solutions hos New Holland. Nu er både titel og lokation blevet skiftet ud, og et velkendt ansigt sidder nu som global produktchef for New Hollands finsnittere med base i Zedelgem, Belgien.

Det skriver CNH i en pressemeddelelse.

Et skift som Henrik har set frem til. Her kommer der til at være fuldt fokus på finsnitterne og på hele værdikæden omkring maskinen, med kunden og kundens forretning i fokus.

En vigtig erfaring, som Henrik tager med sig videre fra sin tidligere stilling, er det tætte samarbejde med New Holland forhandlerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg har tænkt mig at tage min kontakt med forhandlerne med mig og ser frem til et fortsat tæt samarbejde med både forhandlere og kunder, fortæller Henrik.

- Dialog og åbenhed er uundværligt i at opbygge forståelse for, hvilke behov vores kunder har, og er samtidigt medvirkende til direkte at præge dagsordenen i produktudviklingen til at levere de løsninger, der bliver efterspurgt af brugerne af vores maskiner" siger Henrik og tilføjer, at hans prioritet fortsat er at opretholde nærhed til forhandlere og kunder i Danmark på trods af det nye, globale ansvar.

I sin tid som marketingchef hos Aftermarket Solutions blev Henrik kendt for sit brede engagement med New Hollands forhandlernetværk. Her var en høj grad af tilstedeværelse hos forhandlere i højsædet, noget som alle parter har nydt godt af. Det var også her fascinationen for finsnitterne opstod.

- Jeg mødte forhandlere og kunder, der var stolte over at arbejde med vores finsnittere og havde en masse interessante input når vi talte sammen om maskinen og om alt det, der sker rundt om maskinen. Sammen med det helt særlige brugsmønster der strækker sig over en stor del af året og den særlige ånd der er til stede mellem alle involverede parter - det fangede mig og det ville være en del af at bidrage til, siger Henrik.

Henrik viderefører sin dedikation og passion til sin nye stilling som global produktchef for New Hollands finsnitterproduktprogram, og kan nu dyrke sit hjertebarn med de nordiske lande i tankerne fra New Hollands globale udviklings- og produktionscenter for finsnittere i Belgien.