Lyt til artiklen:

Skiold Landmeco mere end fordobler resultatet

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

Med mere end en fordobling af resultatet fra 2019 peger pilen i den rigtige retning for Skiold Landmeco i Ølgod. Bl.a. virksomhedens nye strategi og organisering omkring forhandlersalget, har medvirket til succes.

Skiold Landmeco har mere end fordoblet resultatet det seneste år.

Resultatet før skat lød på 14,4 millioner kroner. Året før lød resultatet før skat på 6,1 millioner kroner.

Det skriver Skiold Landmeco i en pressemeddelelse.

- Vi har haft et momentum, som der har været oparbejdet gennem nogle år, og som vi nu høster frugterne af. Derudover har vi også konsolideret og organiseret vores samarbejde med vores forhandlere og Skiolds forskellige salgsenheder rundt om i verden under Skiold Landmeco-brandet, siger Henrik Helsinghof, Managing Director hos Skiold Landmeco.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge Helsinghof vil tilføjelsen af den udvidet rækkevidde og fleksibiliteten i leveringstjenester fra eksisterende "strategiske placeringer" øge kendskabet til virksomhedens brand, og medvirke til udbredelsen af Skiold Landmeco løsninger.

- Der er meget større spillere indenfor salg af udstyr til fjerkræsbranchen. Men vi har en fordel ved, at vi på mange måder er klar til den omstilling, som det globale marked står overfor. Vi har nemlig haft hundredprocent fokus på udviklingen af løsninger til økologi og fritgående fjerkræ, hvor vi på den måde har en førerposition på velfærdsdagsordenen, med et produktprogram der matcher de nye trend i branchen, fortæller Helsinghof.

100% Dansk produktion

Trods erobringen af nye globale markeder, har man hos Skiold Landmeco stadig arbejdet indenfor nogle klare retningslinjer for at fastholde det danske ophav. Det har medvirket til, at virksomheden har valgt at understøtte og udvikle den eksisterende produktion i Danmark, så den forsat i fremtiden er konkurrencedygtig.

Men også arbejdet med en mere selvkørende organisation, har bidraget til at medarbejderne har formået at øge outputtet og profitabiliteten.

Henrik Helsinghof tror også på, at placeringen i Danmark, er en medvirkende faktor for at fastholde og udbygge den innovative udvikling af teknologi for at være konkurrencedygtige.

- Både for at kunne understøtte væksten, men også for at kunne blive ved med at bidrage til nyskabende produkter og løsninger, som holder SKIOLD LANDMECO foran sine konkurrenter. Vi har været hjulet frem af den gode dialog med de danske kunder, og har senest investeret i salg og service teamet der tager sig af de danske kunder, siger Helsinghof.