Lyt til artiklen:

Nutrimin solgt til Nutreco

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Nutreco overtager Nutrimin.

Nutrimin købes af Nutreco, der er bedre kendt i Danmark som Trouw Nutrition.

Det skriver Nutrimin i en pressemeddelelse.

Baggrunden er, at Nutrimin ved årsskiftet 2019/20 havde fyldt kapaciteten i fabrikken og begyndte at planlægge en udvidelse. Dette arbejde blev afsluttet i foråret 2020 på samme tid, som corona startede sin hærgen rundt om i verden.

Dette fik Nutrimin til at sætte planerne på pause, og i denne proces kom ideen om et salg op. Man kunne se fordelene ved at
være en del af en større sammenhæng både på indkøbs- og salgssiden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det har været afgørende for ejerne af Nutrimin, at der vil være et stærkt konkurrencedygtigt landskab til gavn for dansk landbrug, står der i pressemeddelelsen.

- I det meste af mit arbejdsliv har jeg kæmpet for at sikre konkurrencen i den danskegrovvarebranche. Med den planlagte aftale, der blev annonceret i dag, sikres dette i de
kommende år, siger Torben Nielsen, en af ejerne bag Nutrimin.

- Denne tilsigtede aftale vil yde et værdifuldt bidrag til Nutrecos formål med at fodre fremtiden. Der er et stærkt match mellem vores fokus på bæredygtig vækst og Nutrimins pålidelige og kundeorienterede tilgang, kommenterer Nutreco COO og administrerende direktør for Trouw Nutrition Saskia Korink.

- Hvis aftalen godkendes, vil det betyde, at
Nutrimin og Trouw Nutrition sammen vil kunne tilbyde vores kunder en bredere palette af produkter, innovation og ekspertise.

Transaktionen er betinget af Konkurrencestyrelsens godkendelse.