Lyt til artiklen:

TBS inviterer kunderne hjem til maskinskue

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

TBS inviterer til maskinskue, hvor nye maskiner udstilles og priserne på brugte maskiner er reduceret.

Dyrskuer bliver der ikke mange af i år, så flere maskinhandlere inviterer nu kunderne hjem i stedet for. En af dem er TBS, der driver maskinforretninger med fokus på Fendt Full-Line i Starup, Holstebro, Suldrup og Askildrup.

I alle fire afdelinger inviterer man kunderne udenfor fredag d. 18 og lørdag d.19, hvor maskinerne er kørt ud på pladserne, så der ikke opstår utilsigtede udfordringer omkring corona, uanset hvordan reglerne måtte være på det tidspunkt, lyder det fra TBS i en pressemeddelelse.

- Vi mangler sommersnakken med vores kunder og er lidt ærgerlige over alle aflysningerne, siger Martin Geiser fra TBS i Starup og fortsætter:

- Vi har for eksempel disponeret dyrskuetraktorer med den nye FendtONE kabine, så interesserede kunne få lov at prøvesidde dem rundt omkring, og vi har også fået den nye Fendt Katana snitter plus en del andre traktorer, mejetærskere og redskaber hjem til dyrskuerne. Nu kører vi det meste udenfor rundt om ved forretningerne i stedet for, så folk kan få lov at se tingene efter og sparke dæk på ægte dyrskuemanér.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Brugte maskiner til eksportpris

Samtidigt med udstillingerne af nye maskiner har TBS også reduceret priserne på for eksempel brugte høstmaskiner betragteligt. Det skyldes ifølge Martin Geiser simpelthen, at lageret er stort efter vinterens og forårets mange byttehandler.

- Nu rydder vi op og giver danske kunder en chance for at købe emnerne til eksportpris, inden de kommer på blokvognene og kører over grænsen.