Abonnementsartikel

Washpower ønsker fremover at kommunikere langt mere med sine vaskerobotter for at optimere nedvaskningen hos kunden og udvikle fremtidens robotter, så de kan blive endnu mere effektive i stalden.

Siden 2016 har robotvirksomheden Washpower udviklet vaskerobotter, der hurtigt og effektivt kan nedvaske svinestalde mellem hvert hold af dyr for at optimere sundheden i stalden. I 2020 udviklede virksomheden også vaskerobot til kyllingestalde med samme formål.

Trods et stort salg til 27 lande og fem års erfaring med produktion og udvikling af vaskerobotter, har virksomheden frem til i dag ikke indsamlet data om nedvaskningen fra robotterne. Når vaskerobotten er solgt og har forladt forhandleren, ser virksomheden først robotten igen, når den skal til service eller reparation.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.