Lyt til artiklen:

Agromesse Mors gentages

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Corona står igen i 2021 bag aflysning af landsskue, landbrugsmesser og dyrskuer, hvilket får syv landbrugsvirksomheder til at gå sammen om en fælles, decentral landbrugsmesse i uge 26: Agromesse Mors 2021, skriver Agromesse Mors i en pressemeddelelse.

De syv virksomheder kommer til at lave udstilling og messestemning på hver deres adresse i dagene onsdag den 30. juni, til og med lørdag den 3. juli 2021, alle dage kl. 9 til 16.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi afholder igen messen over fire dage for at begrænse antallet af besøgende pr dag, af hensyn til Corona sikkerheden, men har ændret det fra tirsdag - fredag, så det i år er onsdag - lørdag, for at tage hensyn til skolesøgende- og deltidsbedrifter, udtaler Jens Iversen der er indehaver af Ploveksperten/Farmimplement og initiativtager til Agromesse Mors.

- Vi har også fået et ekstra firma med idet Brdr. Thorsen Maskincenter med Massey Ferguson har åbnet en afdeling i Nykøbing Mors, fortsætter han.

Ideen er at man tager en tur til Mors, så kører man rundt og besøger de virksomheder, som man finder interessante og har interesse i at besøge. Dermed kan man på første parket få en god og saglig snak med personalet og samtidigt se og opleve virksomhedernes produkter og faciliteter.

Samtidigt kan man få et ekstra godt indblik i, hvad de enkelte virksomheder kan tilbyde lige netop dig. Måske planlægger man det ligefrem sammen med familien til at holde en udflugt eller ferie i området - det kan jo kombineres med et besøg i Jesperhus Blomsterpark / feriecenter.

- Vi føler alle et behov for at komme ud at møde landmanden, hvilket ikke kan lade sig gøre på de traditionelle dyrskuer i år. Derfor laver vi denne "Corona venlige" messe, hvor folk selv kan stykke deres tur sammen til hver af os, siger Jens Iversen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle udstillende virksomheder viser et bredt udvalg af deres produkter, mens der samtidig loves Corona sikrede, hyggelige og uhøjtidelige forhold i uge 26 på Mors. For de virksomheder som har butik og reservedele kan man jo også få dele med hjem, som man står og mangler.