Lyt til artiklen:

DM i Farming Simulator 2021

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Cirka 25 hold af tre personer sidder i denne weekend klar med tastatur og mus, for at dyste om danmarksmesterskaberne i Farming Simulator. Turneringen skulle være afholdt på Roskilde Dyrskue, men på grund af Corona er dette aflyst og afholdes nu i stedet som en online turnering.

Farming Simulator er et meget populært PC-spil, hvor det handler om at dyrke marker, høste, presse halm med mere med meget autentiske landbrugsmaskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der spilles efter samme turneringsformat som Farming Simulator League, hvor der skal dystes i tre discipliner: høste, køre korn og læsse halm på en halmvogn, og der er 15 minutter til at gennemføre.

For at deltage i turneringen skal du bruge Farming Simulator 19 spillet for at kunne spille turneringsformatet. Det er et krav at der skal spilles med mus og ikke rat.

Tilmelding er åbent indtil d. 4 juni kl 22.00 på dette link: https://www.toornament.com/en_US/tournaments/4613781424121176064/information

Det er Danish Farm Tournaments der står bag turneringen, der afvikles i samarbejde med Case IH, New Holland, Landbrugsskolen Sjælland og Roskilde Dyrskue.

Der er fede præmier på højkant til tilskuere både før og under turneringen, følg med på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Der er mulighed for at vinde fede præmier. Foto: Danish Farm Tournaments.

Program

Lørdag d. 5. juni fra kl. 10 - Indledende kampe spilles og streames via RoSus kanal https://www.youtube.com/channel/UC_6oUwA7l3-WyG7x4TWFoQQ

Søndag d. 6. juni fra kl. 13 - Afgørende kampe spilles og livestreames fra studie med kommentatorer via DFTs Twitch kanal: https://www.twitch.tv/danishfarmtournaments?fbclid=IwAR1PXcID1ZnqCsreJMHQkobylXDY1KHqxc2yaz4jJlRpigrvWXQsjQTqdNc'

Team Callmedaddy

Maskinbladet følger Team Callmedaddy der sidste år fik 2. pladsen til DM i Farming Simulator 2020.

Team Callmedaddy består af tre drenge fra nordjylland, der hedder David, Malthe og Philip.