Lyt til artiklen:

Valtra styrker præcisionen med kompatibel GPS-redskabsstyring

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Der er større og større efterspørgsel på præcision i marken. Hvor traktorerne i dag kan køre ned til to centimeters nøjagtighed, er det ikke sikkert, at redskabet bagved har den samme præcision. Det kan skyldes varierende jordforhold eller et kuperet terræn, som gør, at redskabet ikke længere følger traktoren præcist. Med GPS-redskabsstyring får man nu muligheden for at opnå samme nøjagtighed på redskabet, som man har på traktoren.

Netop denne løsning tilbydes nu gennem de danske Valtra forhandlere, hvor man, ved køb af Homburg GPS-redskabsstyring, får et præcisionsværktøj, der er kompatibelt med Valtras eget AutoGuide-system. Brugere kan nu styre redskabet og traktorens GPS fra Valtras SmartTouch-armlæm, og opnår derved en simpel og let tilgængelig betjening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at bruge GPS-redskabsstyring opnår man den maksimale præcision ude på redskabet, der hvor det virkelig tæller. Det kan være som roeavler, der radrenser i roerækkerne, eller en kartoffelavler, der ønsker at bedet efter stenstrenglæggeren står 100 procent præcist, her kan GPS redskabsstyring gøre en stor forskel, fortæller salgs- og produktspecialist i Valtra, Bent Henneberg.

GPS-løsningerne, der tillader redskabsløsninger, har opereret under navnet Homburg SmartSolutions. Løsningerne er testet på AGCOs traktorprodukter, og det betyder, at det er kompatibelt med Valtras SmartTouch-terminal og kan benyttes sammen Valtra Guide-systemet.

Nyt samarbejde sikrer salg i Øst- og Vestdanmark

Valtra har for nyligt indgået en samarbejdsaftale med AG Precision, om levering og servicering af Homburg-løsninger til Valtra forhandlere i Jylland og på Fyn. På Sjælland er det Karl Mertz, som vil varetage denne opgave for Valtras kunder. De to virksomheder er importører af Homburg SmartSolutions i Danmark.

- Med samarbejdet vil vi gerne vise, at kunder kan få hele pakken gennem Valtra. Hvis man som Valtra kunde vil have GPS redskabsstyring, sørger vores forhandlere for, at det bliver udstyret med en Homburg løsning fra importøren i deres område, fortæller Bent Henneberg og fortsætter:

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på dette værktøj, så vi er glade for, at vi kan tilbyde dette gennem en nem og effektiv løsning for vores kunder.