sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Hvad er Tv Inspektion?

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

Hvis du har problemer med din kloak eller der er udfordringer med dine afløb, måske endda en mistanke om rotter? Så kan du med fordel få lavet en tv-inspektion af din kloak. Her kan man hurtigt og effektivt finde frem til problemet med kloakken og løse det. Så hvis du eller din boligforening trænger til et tjek eller en udskiftning af faldstammer, så læs med her, så kan I blive klogere på mulighederne

Tv inspektion er en undersøgelse af din kloak, hvor den bliver filmet med et lille kamera, som kan føres ind gennem kloaksystemet. Med en tv-inspektion kan man derfor sparer meget tid på at gisne sig frem til problemets ophav og i stedet finde det let og løse det hurtigt.

Med til en tv inspektion kan også følge en 3d-scanning af brønd og kloak. Det lyder nok vildt, men det de nye smarte metoder er med til at sparer en masse arbejde og tid, og derfor også en masse penge. Og det kan særligt være gavnligt til større opgaver, som for eksempel din andelsforening eller din arbejdsplads. Hvis det kniber med vandtrykket kan det være, at det er tid til at skifte falstammen.

Problemer med afløb eller toilet?

Hvis dit problem ikke er gemt væk i kloaksystemet, men er omkring toilettet, måske er dit toilet blot stoppet, men sommetider kan det være nødvendigt at få en kloakmester ud. Man kan nemlig selv komme til at forvolde mere skade en gavn.

For eksempel frarådes det at man bruger afløbsrens. Det bliver ellers ofte anvendt som den hurtige løsning på et stoppet afløb, men afløbsrens samler snavset i afløbet, så det faktisk sætter sig fast i større og hårde samlinger. Og de kan være ganske svære at slippe af med igen uden hjælp.