Lyt til artiklen:

Nye teleskoplæssere til landbruget

00:00
Hastighed: ???x
02:36

De nye teleskoplæssere dækker maksimale løftekapaciteter mellem 2,6 og 4,3 ton med løftehøjder fra 6 til 8 meter. Dette er den sidste fase i Bobcats 'Next is Now'-program, der kombinerer innovativ produktudvikling og diversificering med intelligente, mere forbundne teknologier og tjenester, der omformer, hvordan arbejdet bliver gjort på gården, skriver Doosan Bobcat i en pressemeddelelse.

- Teleskoplæssere er et grundlæggende aktiv i vores forretningsstrategi og nøglesøjle i vores 'Next is Now'-initiativ. Vores nye banebrydende R-serie tilbyder overlegne maskiner, der kombinerer komfort hele dagen, maksimal produktivitet og pålidelighed, intelligente funktioner, en robust konstruktion med intuitiv betjening og fremragende 360 graders ergonomi. Med disse nye modeller og den øgede investering i vores teleskoplæsser-forretning sigter vi mod at fordoble produktionen af Bobcat teleskoplæssere inden 2025, siger Gustavo Otero, præsident, Doosan Bobcat EMEA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny kabine

Bobcat R-serie teleskoplæssere tilbyder et førsteklasses arbejdsområde med et nyt førerhusdesign. Det nye, moderne interiør i førerkabinen af høj kvalitet har udmærket R-seriens branding, farver og teksturer, der tydeligt afspejler Bobcats DNA. I det ergonomiske design er alle overflader optimeret til at give øget plads og synlighed. De baggrundsbelyste kanpper er inden for rækkevidde, og de identificeres hurtigt takket være deres farvekodning, som er identisk dag og nat.

Det nye Bobcat multifunktionelle joystick muliggør hurtigere betjening. Frem/bak-knappen bag på joysticket styres let ved hjælp af pegefingeren, så operatøren kan bruge tommelfingeren til at aktivere den sædvanlige bom- og hjælpefunktion og nye smarte funktioner som Auto Grab, skovlrystningsfunktionen, bommens flyde og hastighedsskiftesystemet.

rich-media-2
Kabinen har fået en opdatering med blandt nyt moderne interiør. Pressefoto: Bobcat.

Designet til landbrugsarbejde

I den nye R-serie teleskoplæssere har Bobcat bevaret det velaccepterede og meget vellykkede kasse-svejsede rammedesign - med stålpladebeskyttelse i bunden af maskinen - en signaturegenskab for alle Bobcat læssere. Dette boksrammedesign beskytter transmission og hydraulik, og maskinens meget lave tyngdepunkt sikrer enestående arbejdsstabilitet. Takket være kombinationen af velafbalancerede maskiner, et lavt tyngdepunkt, en tung modvægt og en lang akselafstand, kan Bobcat R-seriens teleskoplæssere håndtere tunge belastninger i enhver højde, let og sikkert.