Lyt til artiklen:

Konfigurer selv din Fliegl vogn på nettet

00:00
Hastighed: ???x
02:33

Den stadigt stigende efterspørgsel efter landbrugsmaskiner, det store udvalg af køretøjer og de komplekse landespecifikke regler og specifikationer var årsagerne til Fliegls beslutning om at indføre et sådant værktøj, skriver Fliegl i en pressemeddelelse.

Målet er at give kunderne flere muligheder, at garantere fremstillbarhed og at automatisere og forenkle processer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med konfiguratoren tager Fliegl det næste skridt mod den digitale fremtid. Det har været en del af Fliegls websted siden april og er frit tilgængeligt for alle. Så nu er det ikke kun muligt at lære mere om køretøjerne på hjemmesiden, men også at tage det et skridt videre og samle køretøjet efter eget valg fra bunden.

Alle køretøjer med et stort antal varianter kan sammensættes meget let i konfiguratoren med blot et par klik. Systemet er designet på en sådan måde, at en bestemt rækkefølge skal overholdes, når du vælger udstyret. Dette sikrer, at kun muligheder og udstyr tilbydes, der rent faktisk kan implementeres i kombination med funktioner, der allerede er valgt. Således er den tekniske gennemførlighed altid garanteret.

Når konfigurationen er afsluttet, kan udstyrsarket med et specifikt nummer udskrives. Ved at bruge dette nummer kan den ansvarlige forhandler eller Fliegl-medarbejder derefter hurtigt og nemt hente det konfigurerede produkt og oprette et tilbud.

Desuden er det også muligt at oprette flere produkter i en lang række kombinationer på forhånd i konfiguratoren og derefter sammenligne dem baseret på tilbudene. Således har ikke kun kunden væsentligt flere informationsmuligheder og designfrihed, men tilbuddet hos forhandleren er også forenklet.

- Vi har længe været på udkig efter et system, der tjener vores kunder som en interaktiv informationskilde og optimalt understøtter dem i valget af deres individuelle landbrugsvogn . Udfordringen her var at finde et program, der kunne garantere os begge, designfrihed og praktisk anvendelse for kunder og forhandlere samt muligheden for offline brug. Produktkonfiguratoren giver os præcis det og er også næsten modstandsdygtig over for applikations- og konfigurationsfejl. Dette øger ikke kun kundetilfredsheden, men optimerer også tilbuds- og ordreprocessen, siger Karl Klemens og Bernhard Berger, projektledere hos Fliegl Agrartechnik GmbH.

rich-media-3
På Fliegl´s hjemmeside kan man selv sammensætte sin vogn. Foto: Uffe S. Kristensen.