Lyt til artiklen:

Hatting får ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Efter 23 år i spidsen for genetikvirksomheden Hatting A/S har Administrerende Direktør Per Nyby Pedersen besluttet, at overlade ansvaret til nye kræfter den 1. juni. Per Granly Hansen, der hidtil har været salg- og marketingdirektør i Hatting, bliver ny administrerende direktør i selskabet.

Det skriver Hatting i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min rejse med Hatting har varet 23 år, og det har været særdeles spændende med utallige højdepunkter, hvor vi ikke mindst er vokset fra en mindre virksomhed til en stor aktør på genetikområdet. Jeg har følt, at tiden nu var god til at give stafetten videre, og jeg ser frem til at følge Hattings videre udvikling, siger Per Nyby Pedersen.

Bestyrelsesformand i Hatting A/S, Christian Junker, takker Per Nyby Pedersen for hans store indsats.

- Per Nyby Pedersen har mere end nogen anden været med til at skabe den solide virksomhed, som Hatting er i dag, med en stærk organisation, der forsyner de danske svineproducenter med avlsmateriale fra DanBred samt farm supply-produkter af højeste kvalitet. Jeg vil derfor gerne takke Per for hans store indsats og ønske ham god vind fremover, siger Christian Junker.

- Per Granly Hansen har været i Hatting A/S i 23 år og kender virksomheden indgående. Fra bestyrelsens side er vi overbevist om, at Per har den indsigt og de kompetencer, der skal til for at føre Hattings strategi videre. Jeg vil gerne ønske ham velkommen i sit nye job, siger Christian Junker.

Per Granly Hansen ser frem til sin nye rolle i Hatting A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg glæder mig meget til de nye opgaver og jeg vil gøre mit ypperste for at Hatting også i fremtiden bliver en virksomhed i fremdrift. Sammen med alle medarbejderne ser jeg frem til at skulle videreføre den stærke udvikling, som Hatting er inde i, siger Per Granly Hansen.