sonsoreret-indhold

Automatisk oplæsning:

Der er 403 grunde til at købe denne minilæsser

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Siden lanceringen af 403 Smart Power-modellen i februar 2019, har JCB udviklet en ny model - 403 Plus - der supplerer modellen og leverer endnu større ydelse.

Den nye minilæsser, JCB 403 Plus, er designet til at levere alle fordelene ved den nuværende model 403 Smart Power, men med flere hestekræfter og øget hydraulisk flow, som giver større arbejdseffektivitet samt øget kørselshastighed. Dermed får man mulighed for at skifte mellem opgaver meget mere effektivt. Faktisk er den nye model forsynet med dobbelt så mange hestekræfter som JCB 403 Smart Power.

JCB 403 Plus minilæsser

JCB har med lanceringen af JCB 403 Plus virkeliggjort tanken om, at en kompakt maskine ikke behøver at være en svag maskine.

- Specifikationen af ​​denne nye minilæsser viser en vilje til at forsyne de mindre maskiner med kraft for at opnå det højeste potentiale, fremhæver den danske importør, Brøns Group

Udgangspunktet for JCB's minilæsser har hidtil været den Kubota-drevne 19kW/25 hk JCB 403 Agri. I standardform tilbød dette en løftehøjde på 2,6 m og en tippelast på 1.590 kg med en vægt på cirka 2,5 ton.

403'eren produceres endnu, men den har fået en storebror i form af JCB 403 Plus, som nok nærmere er en ny maskine end en opgraderet basismodel af 403. Ydelsen fordobles til 50 hestekræfter takket være en 1,7 liter Perkins dieselmotor, mens hydraulikpumpen yder 60 liter i minuttet og dermed har et 40 procent højere hydraulisk flow.

Den to-trins hydrostatiske transmission giver en transporthastighed op til 30 kilometer i timen.

Løftehøjderne overføres også fra grundmodellen. Med standard liftarme er løftehøjden (pinhøjden) 288,2 centimeter, mens HighLift-læssearme når helt op til 309,0 centimeter.
Parallelløft er standard på begge typer læssearme

Læsserarmsdesignet er patenteret og betyder ægte parallelløft i hele arbejdsradiussen, hvilket ifølge Brøns Group giver unikke fordele.

- Det er ideelt til brug med pallegafler, der sikrer, at lasten holdes i niveau, ved løft og sænk - uden behov for gentagne justeringer.

rich-media-1

Drivaksler

Drivakslerne er også blevet forstærket, og der er mulighed for 100 procent låsedifferentialer både foran og bagpå. Med montering af smalle dæk er maskinens bredde kun 1,1 meter.

Der er tre muligheder med hensyn til kabine og styrtbøjle. I den øverste ende er der et komplet lukket førerhus med viskere og varmeapparat.
Dernæst kommer foldbar sikkerhedsbøjle med fuld ROPS, som kan sænkes ned til 1,84 meter for at få adgang til lave bygninger.
Standard leveres 403 Plus med fast sikkerhedsbøjle inkl. Sidebøjler, hvor den venstre kan åbnes.
Højden med førerhuset og den faste kabinebøjle er begge under 2,2 meter.

Førermiljøet byder på god komfort med masser af plads til benene takket være det justerbare KAB-sæde og justerbare ratstamme.

Derudover er JCB LiveLink installeret på den nye Plus-model. Dette hjælper med at holde maskinen sikker ved at tilskynde til rettidig serviceplanlægning og desuden viser den nøjagtige placering af maskinen.

Du kan altid se flere minilæssere her: