Lyt til artiklen:

Fra chefforsker i Seges til produktchef i Ceva

00:00
Hastighed: ???x
01:25

1.maj 2021 bliver Charlotte Sonne Kristensen som ny nordisk produktchef en del af teamet hos Ceva.

Det skriver Ceva i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun har siden 2002 været ansat hos SEGES som chefforsker, hvor hun har opbygget en ekspertviden om bl.a. PCV2, influenza, mykoplasma, PRRS og andre luftvejslidelser hos grise.

Charlotte Sonne Kristensen er specialdyrlæge i svinesundhedsmanagement, uddannet svinedyrlæge og har en ph.d.-grad i svinesygdomme. Derudover har hun udgivet en lang række videnskabelige artikler på både dansk og engelsk.

- Selvom jeg har været glad for min tid i SEGES, er det tid til luftforandring og nye udfordringer. Jeg er spændt på at blive en del af et stærkt team, der virkelig formår at sætte kunden i fokus, fortæller Charlotte Sonne Kristensen.

Hos Ceva glæder de sig over at byde Charlotte velkommen og på den måde hjælpe deres kunder endnu mere med rådgivning om diagnostik og produkter.

-Charlotte kommer med en enestående viden om de områder, som vi arbejder med i Ceva. Hun er virkelig en stærk spiller at få med på holdet, så vi kan tilbyde vores kunder endnu bedre service og rådgivning, fortæller Christian Rasmussen, BU-manager hos Ceva.