Lyt til artiklen:

Pronar på vej til Brørup

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Abonnementsartikel

Pronar planlægger fire regionale importører. Brørup Traktor & Maskincenter bliver forhandler i den sydlige halvdel af Jylland.

Pronar har travlt med at oprette en ny forhandler/importør-struktur i Danmark efter bruddet med H.C.Petersen.

Der kommer ifølge firmaet fire regionale importører, der alle køber Pronar's vogne og redskaber direkte på fabrikken. Den sydlige halvdel af Jylland skal Brørup Traktor- & Maskincenter tage sig af sammen med deres kolleger hos Ølgod Maskinforretning, skriver Brørup Traktor- & Maskincenter i en pressemeddelelse.

Svend Aage Jensen, der sammen med Kurt Eg ejer den innovative maskinforretning, ser store perspektiver i det nye agentur.

- Vi kan godt lide robuste maskiner og redskaber med høj brugsværdi, lang levetid og fair pris. Det passer alt sammen på Pronar. Og produktprogrammet er enormt. Vi starter med at have fokus på deres vognprogram til landbrugs- og entreprenørsegmentet, men kigger også lidt på mulighederne indenfor redskaberne til pleje af grønne områder og veje, for den kundegruppe har vi i forvejen godt fat i med vores Major-klippere, siger Svend Aage Jensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinforretningen har allerede bestilt de første vogne hjem, så snart kan man blandt andet se en PronarT700XL tipvogn med forstærket containerkasse og læssekapacitet på næsten 18 tons eller 26,6 m³ og en Pronar T286 kroghejsevogn i Brørup.

Men der er flere på vej, for Svend Aage Jensen tror på et godt salg.

- For nogle år siden blev der solgt rigtigt mange af de grønne vogne i Danmark, og med en aktiv indsats og fair priser er der intet i vejen for, at det kommer til at ske igen, siger han.

Om Pronar

Pronar blev grundlagt for godt 30 år siden i den nordøstlige del af Polen. I dag er Pronar en af verdens helt store producenter af blandt andet vogne, landbrugsredskaber, redskaber til den grønne plejesektor, aksler, fælge og meget andet. Koncernen beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere fordelt på syv moderne fabrikker, der dagligt bruger ca. 600 tons stål.

I årenes løb har Pronar med engagement, innovation, og maskiner af høj kvalitet også fået succes udenfor Polen. Virksomheden har således bygget forhandlernetværk i alle EU-lande og eksporter nu deres produkter til over 60 lande. I 2020 blev der produceret omkring 7.000 vogne på fabrikken i Polen.