sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Undgå sygedage og styrk effektiviteten med sakselifte i din virksomhed

00:00
Hastighed: ???x
02:20

I den proces skal der løftes varer fra lastbiler og varebiler ind i din produktion, mens den samme type løft skal foretages den anden vej, når varerne fra din produktion er klar til transport. I sådanne situationer kan det være svært at finde en god og effektiv måde at klare de mange løft på, da mange forskellige biler i forskellige størrelse og højder kommer ind og skal ud, hvilket stiller store krav til de medarbejdere, der skal klare disse løft hver dag.

Netop i sådanne situationer kan det være relevant at investere i en sakselift, der bl.a. kan gå ind og udligne niveauforskelle mellem lastbil og lager, så medarbejdere kan skånes for de mange løft op og ned, mens effektiviteten også øges, da det er nemmere at klare løftene, og derudover kan flere emner løftes på samme tid.

Du kan købe sakselifte fra TRANSLYFT, der kan blive den næste gode investering for din virksomhed, når gevinsten i effektivitet og færre sygemeldinger på grund af arbejdsskader fra dine medarbejdere melder sig.

Sakselifte til dine behov

Hos TRANSLYFT finder du ikke bare et standardudvalg af sakselifte, som måske eller måske ikke passer til dine behov. Hos TRANSLYFT kan du nemlig altid få designet lige netop de løsninger, der passer til eksempelvis din produktion eller dit lager.

Du kan få lavet løfteborde til udligning af niveauforskelle i produktionen eller på lageret, mens sakselifte også kan designes til at løse en lang række andre opgaver i din virksomhed.

Det kan bl.a. være:

  • På virksomhedens lager, hvor dine medarbejdere skal have mulighed for nemt at få fat i varer, når de skal bruge dem, mens udnyttelse af pladsen på bedst muligt vis også er en prioritet. Her kan sakselifte designet til dit lager eksempelvis hjælpe med nemt at stable i højden, mens medarbejdere stadig har nem adgang hele vejen op
  • I forbindelse med montage i virksomhedens produktion, hvor bl.a. den rette arbejdshøjde for medarbejdere er vigtig. Her kan et løftebord sikre en ergonomisk arbejdsstilling for alle medarbejdere alle steder i produktionen

Du kan således få løsninger med sakselifte, der kan gøre arbejdet nemmere inden for en lang række områder i din virksomhed. Liftene kan desuden også designes i forskellige materialer, hvorfor forskellige behov også kan opfyldes her.

Det kan eksempelvis være relevant at have hygiejniske sakselifte i rustfrit stål, der nemt kan rengøres og holdes rene i løbet af dagen, hvis din virksomhed har med produktion af fødevarer at gøre.

Også mange andre ting er muligt, og du kan derfor altid kontakte TRANSLYFT, når du har en løfteudfordring, du gerne vil have løst - så kan der helt sikkert findes en løsning for dig og din virksomhed.